Zastopstvo za Delcam CAD/CAM in storitve

Optimizacija tehnologije obdelave

Optimizacija tehnologije za serijske obdelave:

za vas v celoti razvijemo tehnologijo obdelave, ki vam prinaša prihranke. Postopek optimizaije zajema različne obdelave z različnimi orodji vseh ponudnikov rezalneg orodja na trgu. Po končanih testiranjih se odločimo za najbolj optimalno obdelavo tako s stališča časa obdelav kakor tudi s stališča cene orodja. Obdelava bo tako najbolj optimalna tudi pri velikih serijah. Stanka prejme elaborat v katerem zajamamo vsa testiranja in obrazložitev izbrane tehnologije in orodja.

Optimizacija tehnologije za orodjarstvo:

nove tehnologije omogočajo, da se obdelave vršijo hitreje ali bolj optimalno. Zaradi obilice dela se velikokrat ne posveča dovolj pozornosti novostim ter se jih velikokrat tudi uporablja napačno. Za vas izvedemo testiranje različnih dobaviteljev rezalnega orodja ter vam predlagamo najbolj optimalno tehnologijo rezanja za določne tip orodja. Vse testiranje se opravi na naših strojih, zato lahko stranka svoje kapacitete uporablja nemoteno in prehod na novo orodje opravi brez nepotrebnih zastojev zaradi testiranj.

Izdelava zahtevnih obdelav:

Na našem stroju vam lahko izdelamo tudi najbolj kompleksne 5 osne obdelave, v kolikor pa imate potrebno po tovrstnih obdelavah na vašem stroju vam lahko izdelamo ustrezen program. Zaradi izkušenj in neprestanega usposabljanja lahko zagotovimo najvišjo kvaliteto obdelav ter zagotovilo, da so vse simultane 5 osne obdelave varne tako za vaš stroj kot tudi za obdelovanec.