Zastopstvo za Delcam CAD/CAM in storitve

Delcam za SolidWorks

Delcam za SolidWorks

Vodilni CAM sistem je prišel naravnost v Solidworks

Delcam za SolidWorks je programski paket, ki je popolnoma integriran v SolidWorks. Stopnja integracije je izvedena na nivoju “SolidWorks Certified Gold”, ker pomeni, da so vse funkcije integrirane v SolidWorks. Vse to omogoča hitro in enostavno spremembo 3D modela v prave dele.

Namenjen je za programiranje:

- CNC rezkalnih strojev 2,5D, 3 osno in 5 osno

- CNC stružnic in kombinacije struženje/rezkanje, vključena podpora za simultano B-os

- žične erozije EDM

Delcam za solidworks je popolnoma interiran

Asociativnost modelov

Prgrami se izdelujejo neposredno na SolidWorks geometrijo. Če pride do sprememb v geometriji, Delcam za SolidWorks posodobitve samodejno zazna, tako za 2.5D in 3D modele. Funkcije CAM so v sestavu ne spreminjajo izvirne SolidWorks geometrije mapka se le prilagaja le tej.

 Delcam za SolidWorks asociativnost modelov

FeatueRECOGNITION

FeatureRECOGNITION zmogljivosti poenostavljajo in pospešujejo programiranje v Delcam za SolidWorks. Deli programov, ki temeljijo na SolidWorks “featur”-jih poenostavlja obdelavo in omogoča lažje ustvarjanje in urejanje delov. Delcam za SolidWorks omogoča avtomatsko funkcijo prepoznavanja (AFR) ter interaktivno funkcijo prepoznavanja (IFR) in SolidWorks funkcijo prepoznavanja.

 Delcam za SolidWorks featureRecogonition

Konkurenčna rešitev

Delcam za SolidWorks združuje tehnologije FeatureCAM “feature-based” funkcij za rezkanje ter struženje/rezkanje ki izvirajo iz produktaPowerMILL ki je “najboljši v razredu ‘večjedernem preračunavanju visoko hitrostnih obdelovalnih strategij. Vse to in še 40 let strokovnega znanja je združeno skupaj v SolidWorks.

 Delcam za SolidWorks konkurencna resitev

Solidworks nam je podelil nalov “Cerified Gold product”

Delcam za SolidWorks je izpolnil stroge kriterije SolidWorks “Certified gold produkt” in predstavlja celovito rešitev, ki je vključena v SolidWorks okolje. Delcam za SolidWorks zagotavlja v popolno združljivosti z najnovejšimi različicami SolidWorks, podpira nove SolidWorks funkcionalnosti in podporo novim opercaijskim sistemom.

 Solidworks Gold Partner Certified
 Primeri uporabe
 Struženje/rezkanje
 
HSC programiranje
Enostavno 3-osno progrmiranje
2,5D progrmiranje
5 osno simultano progmiranje
Programiranje kompleksnega kosa
3+2 pozicijsko rezknje