Zastopstvo za Delcam CAD/CAM in storitve

Dental CAD/CAM

Dental CAD/CAM

Sestavite si rešitev ki ustreza vašemu delovnemu procesu!

Nudimo popolno in edinstveno zobozdravstveno CADCAM rešitev od skeniranja mavčnega modela v 3D obliko, pa do programske opreme za 3D modeliranje protetike, CAM za izdelavo modelov z uporabo CNC rezkalnih strojev in 3D tiskalnikov.

Če želite izvedeti več o posameznemu delu naše rešitve izberite spodnje zavihke.

DentSCAN in iMetric skener

Z enim samim okoljem za delo je usposabljanje in delo veliko bolj preprosto, podobno kot bi morali prenesti datoteko med različnimi programskimi paketi. Delcam Dental Suite skrbi za vse to najprej z uporabo DentSCAN-a za komunikacijo s strojno opremo skenerja in pošiljanje ustreznih zahtevkov za nalaganje potrebnih modelov za delo, ki se delajo. Scan podatki se nato shranijo v bazo podatkov DentMAN in prenesejo neposredno na DentCAD za oblikovanje. Skener je preprost za uporabo s funkcijami, kot so multi-die skeniranje, ki vam omogoča, da nadaljuje s procesom načrtovanja, medtem ko se preostali modeli so še vedno skenirajo. Če ustvarjate enostavne odlitke, cirkularne modele ali prilagojene implatante, podporne gredi,… nudi Imetric skenirno rešitev neprimerljivo po kakovosti in natančnosti.

DentCAD

DentCAD je računalniško podprt 3D dizajnerski modul za hitro in natančno izdelavo zobnih psotavitev. Omogoča cam, da povečate produktivnost in prilagodljivost. DentCAD je je zasnovan tako, da proces dela čim bolj približa že poznanemu kalsičnemu delu. Paket je »odprt« kar pomeni, da lahko uporabljate poljuben skener za zajem 3D podatkov ter omogoča povezavo na vse CNC stroje in z vsemi ostalimi CADCAM programskimi paketi.

DentMILL

DentMILL je 3 -, 4 – in 5-osni zobozdravstveni CAM (računalniško podprte obdelave), program za izdelavo telskopov in anatomskih prevlek ter okvire mostičkov, vključno s popolnimi kronami, oporniki, zobozdravstvenimi nosilci, inlayi / onlayi in implatanti. DentMILL je popolnoma “odprt” CAM sistem, ki temelji na naši vodilni programski opremi za obdelave, PowerMILL. To nam zagotavlja najbolj učinkovite, hitro, natančne obdelave ter prihranke časa. Vse to v paketu smo poimenovali DentMILL. Zaradi tega je najbolj avtomatiziran in zmogljiv zobozdravstveni CAM sistem na trgu danes. DentMILL uporablja standardne oblike datoek, ki omogočajo povezljivost in deljivost z ostalimi CADCAM sistemi in CNC stroji.

 

Delcam Dental Manager

Za nadzor poteka dela naša zobozdravstvena rešitev upravlja vse informacije, ki so ustvarjene v celotnem produkcijskem ciklu. Stem zagotavlja popolno preglednost in sledljivost kadarkoli med postopkom. To vam omogoča učinkovitnejši nadzor, potrditev naročil pri čemer ne nastanejo napake in dodatni stroški. Delcam Dental Manager je v celoti spletni zato ni potrebno namestitve programske opreme, hkrati pa so zmanjšani stroški podpore in upravljanja. Nastavljiv varnostni sistem določa pravice tako, da lahko pravi ljudje vedno vidijo prave informacije ob pravem času. Rešitev lahko izjemno racinalizira proces in izboljšuje stortive za stranke, saj jim omogoča, da sledijo poteku naročila kar prek spleta. To omogoča tudi, da je vaš logotip in informacije o izdelkih vedno na na namizju pri stranki. Delcam Dental Manager je intergiran tudi v prostopek skeniranja, 3d modeliranja in CNC programiranja ter CNC obdelav. To izboljšuje učinkovitost in izkoriščenost zaposlenih.