Zastopstvo za Delcam CAD/CAM in storitve

Delcam CAD/CAM

Power Delcam’s Solution predstavlja programsko opremo za področje narčtovanja, proizvodnje in kontrole. Celotna rešitev predstavlja popolno  CADCAM rešitev, s katero lahko kompleksne oblike izdelkov pripelje od ideje do realnosti. Programska oprema Delcam temelji na lastnem jedru, ki vključuje edinstvene matematilčne metode enostavno uporabljive, vse to pa zagotavlja nadzor in prilagodljivost v celotnem razvojnem ciklu izdelka.

PowerSolution omogoča uporabniku povečanje produktivnosti, izobljšanje kakovosti in zmanjšanje pretočnih časov. S tem se poveča dobičkonosnost na vseh stopnjah od oblikovanja idejnega koncepta prek merilnih protokolov prototipov in nato orodij in vzorcev sestavnih delov. Izjemno prilagodljiva ter učenju prijazna programska oprema omogoča skrajšanje potrebnega časa in kar najboljši izkoristek v  naložbo. Visoka stopnja avtomatizacije v vseh fazah omogoča pospeševanje rutinskih operacij, povečana natančnost zmanjša možnost napak pa prinašajo več časa za kreativno in strokovno delo.
Delcam je edinstven med dobavitelji CADCAM v svojo ponudbo programske opreme, bodisi kot celovito rešitev, vključno s prilagoditvijo za izpolnjevanje posebnih zahtev s predlogami, makri in Visual Basic programiranje, ali kot stand-alone rešitvami, ki so najboljše v svojem razredu.Novim podjetjem ki uvajajo CADCADM tehnologije lahko ponudimo celopvito rešitev. Podjetjem, ki že imajo svoj CADCAM sistem pa ponujamo zamenjavo zastarele programske opreme, rešitve za  povečanje učinkovitosti ali zapolnjevanje pomanjkljivosti obstoječega sistema.

Predstavitveni video (v angleškem jeziku):

Oglejte si kratko predstavitev Delcam produktov, za več informacij o posameznih porduktih ali celotni rešitvi pa nas kontaktiraje

(Ta vsebina zahteva  QuickTime)